auto polieren

Auto poetsen en polijsten

Jouw auto poetsen en polijsten kan vol gemak en vakkundig op jouw locatie. Daardoor geen gedoe met de auto achterlaten of laten ophalen. Zo heb je meer controle en staan jij en jouw auto centraal. 

Je kan jouw auto laten reinigen en poetsen met Jet Seal Coat Wax voor bescherming en extra glans. Ofwel de auto polijsten om de doffe lak of lichte krassen te herstellen in één, twee, of 3 stappen. Indien je kiest voor polijsten, is dat inclusief de Jet Seal Coat Wax ter bescherming.  Wij werken met producten van het top Nederlands merk CARTEC en de grote Chemical Guys ® uit Amerika. Bekijk de video’s en extra uitleg over het programma.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

🚚We hebben alles bij ons ⏱Sinds 2011 – Gecertificeerd ⭐Prima prijs – GEEN voorrijkosten 🦠Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Prijzen poetsen en polijsten aan huis of bedrijf

Het poetsen en polijsten van de auto is een optionele behandeling.

  • Detailing Spraywax €19
  • Jet Seal Coat Wax €49
  • 1 stap polijsten + Jet Seal Coat Wax €149
  • 2 stappen polijsten + Jet Seal Coat Wax €259
  • 3 stappen polijsten + Jet Seal Coat Wax €349

Betalingswijze Wash and Care

Hoe gaan wij de auto poetsen en polijsten?

Buitenkant reinigen ➡ Kleien ➡ 1e stap polijsten 32 pasta ➡ 2e stap polijsten 34 pasta ➡ 3e stap polijsten 36 pasta ➡ Coat wax aanbrengen.

autopoetsen polijsten amsterdam rotterdam Utrecht Den Haag
1, 2, OF IN 3 STAPPEN POLIJSTEN. FOTO BOVEN BETREFT 2 STAPPEN + COAT WAX.
auto poetsen in 2 stappen Amsterdam Den Haag Rotterdam Utrecht Almere
1 STAP VOOR GLANS, 2 EN 3 STAPPEN VOOR GLANS + LICHTE KRASSEN VERWIJDEREN?

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betalingswijze Wash and Care

Interieur reinigen met stoom

Na een reiniging en poetsbeurt zal je auto er een stuk mooier bij staan. Een schoon interieur is eveneens belangrijk. Laat je auto zo goed als nieuw maken door ook de binnenkant te laten reinigen. Van het reinigen van de bekleding tot aan het verwijderen van nare lucht, diep liggend zand, vlekken in het plafond, tot aan streep loze ramen. Doordat we het interieur van de auto met stoom reinigen, is de gehele binnenkant ontsmet. Stoomreiniging is hogedruk hittereiniging die tot in de naden schoonmaakt. 99% van de bacteriën overleven een stoomreiniging niet.

Op jouw locatie een complete behandeling, van zowel het interieur als het exterieur inclusief laten polijsten is een ultiem behandeling die je auto van tijd tot verdient. Ervaar in alle gemak onze service aan huis of bedrijf. We hebben alles bij ons voor de behandeling.  

Auto poetsen en polijsten kan in de omgeving

Jouw auto poetsen en polijsten kan in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gouda, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Tilburg en Weesp. Voor het reinigen van wagenparken opereren wij landelijk. Vraag hier een offerte aan.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wash and CareEcht rijplezier