auto poetsen den haag

Auto poetsen Den Haag

Wash and Care verzorgt 7 dagen in de week auto reinigingen op locatie voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze professionele stoom apparatuur verwijderen wij zelfs de naarste geurtjes en vlekken op een ecologische manier. Onze experts weten zowel het interieur als exterieur van jouw auto brandschoon te maken. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten en zijn wij binnen 48 uur op locatie om auto’s in en rondom Den Haag te poetsen! Ben jij klaar voor de échte schoonmaak?

Auto interieur reinigen in Den Haag

Heb je last van moeilijk te verwijderen vlekken of geurtjes in je het interieur van je auto? Kies dan voor Wash and Care. Wij gaan verder dan conventionele wasstraten in Den Haag en poetsen je auto grondig. Wij verwijderen vuil zelfs op de lastigste plekken. Door gebruik te maken van professionele stoomapparatuur weten wij vervelende vlekken van bijvoorbeeld verf, braaksel of ontlasting effectief te verwijderen uit je bekleding. Tevens pertinente geuren als rooklucht, schimmellucht of hondenlucht zijn voor onze experts eenvoudig te verwijderen.

Ook lederen bekleding valt onder de expertise van onze autoreinigers in Den Haag. Door middel van onze stoomreinigers op hoge druk verwijderen wij vlekken en nare geuren, brengen wij de glans terug in het leer en zorgen wij ervoor dat je bekleding weer zacht aanvoelt. Daarnaast draagt het enorm bij aan de verkoopwaarde van je voertuig.

Altijd verzekerd zijn van een showroomschone auto? Ga dan voor ons Altijd Schoon Abonnement en geniet elke twee of vier weken van een brandschoon interieur. Uiteraard poetsen wij je auto op locatie in en rondom Den Haag. Meer weten over onze abonnementen? Klik dan op de onderstaande knop.

Auto exterieur poetsen in Den Haag

Haalt het poetsen van jouw auto de gehoopte lakglans niet meer naar boven? Maak dan gebruik van onze exterieur reinigingsservice in Den Haag. Laat je voertuig door onze experts polijsten en maak lichte krassen en doffe plekken onzichtbaar. Tevens wordt je auto door het aanbrengen van lakbescherming beter behoed tegen toekomstige beschadigingen. Het professioneel laten poetsen en waxen kan gemakkelijk op locatie. Wij werken uitsluitend met professionele merken als CARTEC en Chemical Guys.

Voor een complete reiniging van jouw auto raden wij aan te kiezen voor ons meest gekozen “Interieur Extra en Exterieur reinigen” programma. Dit programma pakt jouw auto van boven tot onder aan. Hierdoor kun je na een halve middag genieten van een auto die als nieuw oogt én ruikt!

Zakelijk reinigen Den Haag

Wash and Care bied professionele reiniging aan voor zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s in Den Haag. Wij zijn aangesloten bij diverse wagenparken en verzorgen daar milieuvriendelijke reinigingen van zowel bestelauto’s als vrachtwagens. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel en poetsen daarom alleen met de beste stoomreinigers. Hierdoor blijft het interieur onbeschadigd en wordt zelfs het meest verbogen vuil verwijderd. Daarnaast reinigen onze flexibele experts ook in weekenden, zodat jij jouw vloot de gehele werkweek door kunt laten rijden. Interesse in onze zakelijke diensten? Lees dan hier meer over een afspraak maken.

Wat moet ik voorbereiden?

Om jouw auto optimaal te reinigen dient je voertuig leeg te zijn. Hierdoor garanderen wij niet alleen een schoner interieur maar raak je ook geen dierbare spullen kwijt. Onze eigen reiniging bus moet tevens dicht bij het desbetreffende voertuig geparkeerd te worden. Hieronder kan onze apparatuur gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken vuil verwijderen. Een parkeerplek met voldoende ruimte ernaast is hiervoor dus wel een vereiste.

Afspraak maken?

Onze professionele reinigingsdiensten zijn landelijk beschikbaar, waaronder in Den Haag. Tevens poetsen wij auto’s 7 dagen in de week en garanderen wij een afspraak binnen 48 uur van aanvraag. Onze experts poetsen jouw auto op de afgesproken tijd en locatie. Een afspraak maken kan gemakkelijk via de onderstaande kop.

Wie zijn wij?

Je auto effectief poetsen is een tijdrovende en bovendien intensieve klus. Hetzelfde geld voor het reinigen van het exterieur. Wash and Care reinigt het interieur en exterieur van jouw voertuig professioneel. Dit doen we aan de hand van de kennis en expertise die we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd. Onze bestelbussen zijn ingericht met de beste stoommachines, waardoor wij op locatie ecologisch kunnen reinigen. Onze missie is iedereen in Nederland, in alle gemak, voordelig voorzien van een hygiënische en nette auto!