stoom video interieur

Interieur & exterieur reinigen

NU TIJDELIJK 10% KORTING – KORTINGSCODE: PROBEERGO10

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs, en geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
📆 Afspraak binnen 48 uur
👑 We vertrekken als je tevreden bent
♻ Goede klanttevredenheid & aftersale service
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ecologisch ➡ Ontsmettend ➡ Geurneutraliserend
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is je auto interieur of exterieur toe aan een ECHTE schoonmaak? Professioneel en vol gemak op jouw locatie? De binnenkant van de auto stoomreinigen grondig, ontsmetten en voeden de materialen. Vlekken in de bekleding, geur of schimmel verwijder je met hete stoom op zijn best. De buitenkant voorzien we na het wassen van een wax. Lakbescherming aanbrengen of lichte krassen eruit polijsten is mogelijk aan huis of bedrijf. In de omgeving Alkmaar, Amersfoort, Eindhoven, Den Haag, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Rotterdam bieden wij alleen complete programma’s aan. Zo krijg je meer waarde zonder voorrijkosten.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen autoreiniging in omgeving Alkmaar, Amersfoort, Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Rotterdam

Buiten ons eigen gebied bieden wij onze carwash service in complete vorm aan. Graag leveren we meer waarde per afspraak in plaatst van voorrijkosten te moeten hanteren.

Programma’s Postcodes: 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |
Auto Compleet €129
Goed om de auto in TOP conditie te krijgen. Grondige binnenkant en buitenkant reiniging. Ook het poetsen en voeden van materialen voor een strakke uitstraling.
Interieur Compleet €99 Goed om de binnenkant weer in TOP conditie te krijgen. Grondige binnenkant reiniging en het poetsen en voeden van materialen voor een strakke uitstraling.
Interieur & Exterieur SHOWROOMKLAAR maken €229 Heb je pas een auto gekocht? Wil je jouw auto tegen de beste prijs verkopen? Of wil je jouw auto zo goed als nieuw hebben? Met dit programma voeren alle nodige behandelingen uit om de auto zo schoon mogelijk te krijgen.  De buitenkant krijgt de Jet Seal Coat Wax lakbescherming.
OPTIES: + Vlekken, schimmel, leer of geur +€44?
+ Kunststof poetsen €19
+ Plafond vlekken verwijderen €9
+ Dieren haar verwijderen €15
+ Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans) en banden WET-look €49
+ Spraywax en banden WET-look €19
+ Polijsten 1, 2, of 3 stappen v.a. €249
+ Motorruimte €19
+ Koplampen polijsten €49

Binnenkant en buitenkant COMPLEET reinigen doen we zo

Interieur grondig stoomreinigen: 1. Dashboard, vakken, stoelen en bank shamponeren en diep stoomreinigen (vlekken & diepe vervuiling) 2. Tussen en onder de stoelen 3. Vloer en matten stofzuigen en diep stoomreinigen 4. Ruiten en spiegels 5. Kunststof poetsen 6. Ramen en spiegels reinigen

Exterieur reinigen: 7. Buitenkant wassen en of stoomreinigen 8. Tankklep, kofferbak, deurranden en velgen 9. Ruiten en spiegels 10. Detailing Spraywax 11. Banden oppoetsen (wet-look).

Schone deurranden bij interieur en Exterieur.

Interieur & Exterieur SHOWROOMKLAAR maken €229:
1. Alles van Interieur & Exterieur COMPLEET extra op detail
2. Alle toepasbare interieur behandelingen (schimmel, geur, E.d.)
3. Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans)
4. Motorruimte reinigen

🏆 Gecertificeerd ⭐ Prima prijs – geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Betalingswijze Wash and Care

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buitenkant reinigen en lakbescherming aanbrengen

De buitenkant van je auto laten reinigen is gunstig om ook de plekken schoon te krijgen waar wasstraten niet (voldoende) reinigen. namelijk; deurranden, tankklep, kofferbakrand en rubbers. Ook voor ECHT schone velgen is een mobiele carwash een aanrader. Om je auto te beschermen tegen weersinvloeden te houden adviseren we minimaal eens per jaar een lakbescherming aan te brengen. Maar ook ten behoeve van de glans.

buitenkan auto wassen poetsen

auto lakbescherming

Klaar voor de ECHTE schoonmaak?

Jouw auto interieur en exterieur reinigen met stoom is een veilige en efficiënte schoonmaak. Ook de vlekken uit de bekleding en geurtjes uit het interieur stomen is mogelijk. Zoals in de video’s te zien stoom reinigen wij ook de moeilijk bereikbare plekken. Door ons bestaan sinds 2011, weten wij exact hoe elk interieur en exterieur professioneel strak te krijgen is. Bovendien is de binnenkant stoom reinigen van een auto de beste reiniging en ontsmetting door de hogedruk en hitte. Perfect in deze COVID-19 crisis. Immers wordt ontsmetten met stoom aanbevolen door het RIVM.nl.

⏱ Binnen ± 48u – 7 dagen in de week ⭐ Prima prijs – geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Krachtige auto interieur reiniging

In de onderstaande video’s is in het kort te zien hoe wij een auto interieur reinigen. Zoals te zien maken wij eenvoudig schoon waar stofzuigers doorgaans moeilijk bij kunnen. Overigens doen wij aan stomend uitzuigen. Als de vloer diep liggend vuil en zand heeft, adviseren wij zeker om hier extra aandacht aan te laten besteden. In deze video is de bekleding eveneens gereinigd. Deze behandeling zit niet standaard in het programma. Indien je ook de vlekken uit de bekleding wil, selecteer deze extra reiniging in de interieur opties. 

Wagenpark reinigen

Wil je jouw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op locatie? Vraag een offerte en eventueel een demo aan. Wij komen kosteloos een demo bij jou op locatie uitvoeren. Waardoor je onze werkwijze en kwaliteit eerst ervaart. Zoals de bestelbus in de video kunnen jouw voertuigen ook in een soortgelijke staat verkeren. Daarom komt onze manier van reinigen uitstekend van pas. Ook zijn wij je graag van dienst in het weekend.  Zodoende hoef je de voertuigen niet uit jouw planning te halen. Lees meer…

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heb je voor een grondige binnen- en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines e.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak. Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door middel van onze werkwijze met stoom, zoals in de video, besparen wij enorm op water bij elke auto interieur en exterieur reiniging.

Voor en Na video Wash and Care reinigingen op locatie
Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.