Prijzen interieur en exterieur reinigen

Uw auto reinigen va €25 aan huis

Laat uw auto interieur en exterieur reinigen door een vakman. Uw auto interieur laten reinigen (v.a. €45) door ons betekent grondig reinigen en ontsmetten. Weg met vuil, bacterie en ziekteverwekkers. Ook de plekken van het exterieur reinigen die wasstraten niet (voldoende) reinigen? Sinds 2011 de mobiele carwash voor uw auto, motorfiets,
bestelbus, vrachtwagen, etc.. Bekleding diep reinigen oftewel shamponeren, schimmel, bacteriën, rook of hondenlucht, leer,
mos, hars, etc., worden efficiënt gereinigd op uw locatie. Laat ons uw auto interieur en of exterieur hygiënisch en representatie maken.


De titel vormt het enige verschil tussen de programma’s. Allemaal zijn naar wens aan te passen via de interieur en exterieur opties. Bij de opties van de programma’s staan prijzen en uitleg.

🚚Laagste prijs – geen voorrijkosten

⌛️Geen wachttijden – veelal binnen 48u

🦠 Stoom doodt bacteriën en ziekteverwekkers 

Autopoetsbedrijf sinds 2011

Wash and Care is de autopoetsbedrijf in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Leiden, Haarlem. etc.. Interieur en exterieur reinigen met stoom is ecologisch. Doordat de auto al met 5 liter water schoon gemaakt kan worden, zonder dat de grond vervuild raakt. Stomen is de beste manier om het interieur en exterieur te reinigen. Vanwege de hitte de hoge druk, kunnen wij in korte tijd uw auto weer in goede staat krijgen.